Najpiękniejsze zaproszenia ślubne - Arte Designer

Zaproszenia ślubne, na studniówkę - teksty

ABC zaproszeń ślubnych

Z życia pracowni

Follow Me on FacebookFollow Me on Pinterest Follow Me on Google Plus

Facebook

Polityka prywatności


Nasza Pracownia zaproszeń w pełni respektuje wytyczne Ustawy o ochronie danych osobowych (Dz.U. 1997 nr 133 poz. 883) z dnia 29 sierpnia 1997 roku, zapewniając naszym klientom zarówno poszanowanie prywatności, jak i ochronę powierzonych nam danych osobowych.

Przekazane nam przez Państwa dane osobowe, wskazane w formularzu rejestracyjnym naszego sklepu wykorzystujemy wyłącznie do obsługi zamówień: kontaktu z klientami w celu ustalenia szczegółów zamówienia, nadania przesyłki z zamówieniem, a także celów księgowych. Dane te nie są przez nas w żaden sposób przekazywane, sprzedawane, czy użyczane innym podmiotom ani firmom. Dostęp do danych osobowych naszych klientów mają tylko pracownicy naszej Pracowni. Dane osobowe naszych Klientów przechowujemy na bezpiecznych serwerach, chronionych przed dostępem osób trzecich.

Nasi klienci mogą w każdej chwili zweryfikować, zmodyfikować lub zażądać usunięcia podanych nam informacji.

Polityka cookies:

Nasz witryna wykorzystuje pliki cookies (zwane ciasteczkami). Są to informacje zapisywane przez serwer obsługujący system naszego sklepu internetowego na komputerze klientów (głównie pliki tekstowe). Cookies służą do dostosowania stron naszego serwisu do preferencji użytkownika, tworzenia bezosobowych statystyk użytkowania sklepu oraz utrzymania ciągłości sesji użytkownika serwisu po zalogowaniu do serwisu. Każdy klient może w dowolnej chwili wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej możliwość zapisu plików cookies na swoim komputerze. Wyłączenie możliwości zapisu plików cookies w niektórych przypadkach może jednak utrudnić pełne korzystanie ze stron naszego sklepu internetowego.

Szczegółowe informacje na temat plików cookies dostępne są w indywidualnych ustawieniach przeglądarki internetowej.

Wszystkie wzory papeterii, teksty oraz zdjęcia prezentowane na stronie artedesigner.pl są własnością Pracowni Arte Designer.
Ich kopiowanie i wykorzystywanie bez zgody Właściciela jest zabronione.

Sklep internetowy Shoper.pl